Disseny i comunicació

Proporcionem serveis globals de disseny i comunicació. Marquem l’estratègia, proposem solucions gràfiques i gestionem la producció de projectes grans i petits tant fora com dins de l’àmbit digital.

Vols saber-ne més?   Contacta’ns

Identitat corporativa

Ajudem els nostres clients a construir marques sòlides adaptades a les necessitats del seu negoci, combinant amb estratègia, la creativitat i la tecnologia.

Infografies i il·lustració

Comuniquem idees, resumim processos, aclarim conceptes i expressem sensacions a través de la il·lustració, sigui en el mitjà que sigui.

Direcció d'art

Dirigim diferents professionals –fotògrafs, il·lustradors, programadors...– per dur a terme tot tipus de projectes relacionats amb la comunicació i el disseny.

Publicitat

Generem diferents peces (anuncis, bàners, tríptics, marxandatge...) que t'ajuden a comunicar les teves idees, els teus productes o la teva marca.

Web i mitjans digitals

Pensem la millor estructura per al teu web i el dissenyem i desenvolupem per tal que sigui clar i útil i tingui una major difusió.

Disseny editorial

Dissenyem i maquetem llibres, revistes, memòries... tant en paper com en format electrònic.

Redacció publicitària

Organitzem la informació i generem continguts per als teus webs, catàlegs, tríptics...

Senyalètica i espais

Packaging

Dissenyem packs, etiquetes i embalatges que aporten als productes un valor afegit i estableixen una comunicació directa amb el consumidor.