Pixtin / Projectes

Iniciatives per a una alimentació saludable a Euskadi

Disseny, maquetació, fotografies i il·lustracions per al document “Iniciatives per a una alimentació saludable al País Basc”, promoguda pel Govern Basc. Aquest pla recull les conclusions d’un procés participatiu conduit per Sinergia Value entre diversos sectors relacionats amb l’alimentació a Euskadi per intentar frenar (i reduir) els alts índexs d’obesitat, sobretot en el públic jove.

Després d’una anàlisi dels conceptes i dels hàbits de consum dominants en el territori, en el document es proposen diverses iniciatives per a promoure la salut a través de l’alimentació que impliquen la cooperació entre actors del sector sanitari, educatiu, empresarial, de l’administració pública i dels famosos influencers.
Per completar aquest document realitzem fotografies d’aliments que apliquem a separadors, portades i detalls interns recolzades en il·lustracions lineals. En l’apartat d’iniciatives, reforcem les principals propostes representant el seu contingut a través de visual thinking (representació d’idees complexes amb dibuixos senzills).

El resultat: un llibre de més de 100 pàgines que combina dos idiomes (euskera d’una banda i castellà per un altre) per sensibilitzar i influenciar sobre els hàbits alimentaris de la població basca.