Pixtin és una empresa dedicada al disseny i a l’assessoria en comunicació.
Proporcionem serveis globals en els àmbits de la comunicació i del disseny tant dins com fora de la xarxa (on-offline). Treballem en col·laboració amb una xarxa de professionals i proveïdors de diferents mitjans. Truca’ns i demana’ns un pressupost sense compromís.

 

+ Linkedin

L'Anna Llàcer gestiona els projectes a Pixtin. Dialogant i assenyada, acompanya els clients des del naixement del projecte fins a la seva producció final, prioritzant la sostenibilitat i la qualitat dels acabats. Paral·lelament codirigeix ​​el màster de Disseny Gràfic Avançat a Idep i és docent al Centre Universitari Eina.

+ Linkedin

La Maider Zulueta, com a doctora en comunicació i dissenyadora, combina la visió estratègica i la creativa, assessorant als clients per aconseguir una comunicació efectiva i adaptada a uns mitjans sempre en evolució. Treballa braç a braç amb l'equip executiu perquè cada projecte participi d'aquesta visió global. Paral·lelament codirigeix ​​el màster de Disseny Gràfic Avançat a Idep i és docent a Blanquerna i LCI.

+ Linkedin

La Yoana Rial és dissenyadora i redactora. És resolutiva, creativa i versàtil, capaç de treballar tant en projectes on i offline i amb molta traça per la il·lustració.

+ Linkedin

L'Ibán Fuente controla els llenguatges més punters del disseny (3d, motion, programació ...). Té una gran capacitat autodidacta que utilitza per buscar solucions innovadores i tendències tecnològiques aplicables a la millora dels projectes.

+ Linkedin

En Jordi Llàcer és arquitecte, amb una àmplia experiència en el disseny d'espais expositius i en arquitectura efímera. Dota als seus projectes d'una gran base conceptual que repercuteix directament en les seves funcions comunicatives.