La nostra oficina és on siguis tu
Proporcionem serveis globals en els àmbits de la comunicació i del disseny tant dins com fora de la xarxa (on-line/off-line). Treballem en col·laboració amb professionals i proveïdors de diferents mitjans. Truca i demana’ns un pressupost sense compromís.

 

Contacta’ns o truca’ns sense compromís:

Informa’t subscribint-te
a la nostra newsletter

Pixtin utilitzarà la informació que proporcioni en aquest formulari per estar en contacte amb vostè i proporcionar actualitzacions i màrqueting. Si us plau, fes-nos saber totes les formes en què li agradaria saber de nosaltres:

Podeu canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç per donar-se de baixa al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres, o comunicant-se amb nosaltres a info@pixtin.es. Tractarem la seva informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu la nostra pàgina web. En fer clic a continuació, accepta que puguem processar la seva informació d’acord amb aquests termes.

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.