Pixtin és una empresa dedicada al disseny i a l’assessoria en comunicació.
Proporcionem serveis globals en els àmbits de la comunicació i del disseny tant dins com fora de la xarxa (on-line/off-line). Treballem en col·laboració amb una xarxa de professionals i proveïdors de diferents mitjans. Truca’ns i demana’ns un pressupost sense compromís.

 

Anna Llàcer va estudiar disseny a EINA (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona), un postgrau de mediació a la UAB i actualment és docent del màster en disseny gràfic d’EINA.

Maider Zulueta és doctora en Comunicació per la Universitat Blanquerna (URL). Va estudiar disseny a IDEP (Universitat Abat Oliva) i història de l’art a la Universitat de Granada. És professora del màster d’estratègia i creativitat publicitària de Blanquerna (URL) i en els estudis superiors de disseny gràfic d’IDEP.

Ambdues tenen una experiència de més de deu anys en els àmbits del disseny i la comunicació. A més, comparteixen la direcció del master de Disseny Gràfic Avançat de IDEP.

 

Yoana Rial va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la UPV (Universitat del País Basc) i un màster en direcció d’art a la Universitat Ramon Llull. Desborda creativitat, no hi ha text que se li resisteixi i és tota una experta en disseny i arquitectura web.

 

Ibán Fuente es diplomat en Disseny i Fotografia per IDEP (Universitat Abat Oliba). És un crac del motion movie, el 3D i la il·lustració. Autodidacta exemplar, li encanten els nous reptes.

Jordi Llàcer és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya. Disposa d’una àmplia experiència en interiorisme i arquitectura efímera; ha realitzat projectes per al Centre de Cultura Contemporània (CCCB, Barcelona), l’Arts Santa Mònica (ASM, Barcelona), el Mercat de les Flors (Barcelona), el Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia (MNCARS, Madrid), l’Alhóndiga Bilbao…